KVALITÉT

  I stort sett allt Elbolaget gör påverkar på ett eller annat sätt vår miljö och vårt samhälle. Som installatör blir vi ofta involverade i tidiga skeden i projekten. Det ger oss möjlighet att påverka, men också skyldighet att ta ansvar för det vi kan påverka.

  Därför gör vi noggranna avväganden när vi står inför frågor som berör kvalitets- och miljöpåverkan i uppdragen. Vi bevakar och följer också gällande lagstiftning, föreskrifter och krav som rör vår verksamhet.

  Elbolaget har en decentraliserad organisation med ett delegerat ansvar för genomförandet av uppdragen.

  Därför gör vi noggranna avväganden när vi står inför frågor som berör kvalitets- och miljöpåverkan i uppdragen. Varje enskild medarbetare ansvarar för att leverera kundanpassade lösningar med högt kunskapsinnehåll till rätt kvalitet och till nytta för kundens affär.

  Våra verksamhetssystem sätter uppdragsprocessen i centrum och är alltid tillgängliga för konsulten. I Elbolaget arbetar vi ständigt med förbättringsåtgärder för att utveckla våra arbetsmetoder.

  Genom strategisk kompetensutveckling tillgodoses medarbetarnas behov av kontinuerlig utbildning. Den kunskap och erfarenhet som medarbetarna tillägnar sig i uppdragen tillvaratas och utvecklas i kommande uppdrag.

  kvalitet_02.png
  ELRätt
  eio_logo155.jpg
  knx_logo_01.jpg
  id_06_logo155.jpg

  company building 512

   Elbolaget Vällingby AB
  OrgNr. 556748-5775
  BG 248-4392 

  icon 12638

  Gårdsfogdevägen 14
  168 67 Bromma

   

  phone symbol 108-410 92 920

  © 2017 Elbolaget Vällingby AB. All Rights Reserved. Designed and Webcontent management By CBD IT, Anders Liljedahl