Image

FÖRETAGET

Elbolaget hanterar alla typer av elinstallationer med drift- och personsäkerhet i fokus, i både industrier, privatbostäder och på kontor.


Elbolaget är elinstallationsföretaget i Vällingby som garanterar och levererar kompetens, erfarenhet, kvalitet och omtanke.

Vi projekterar, designar och installerar kompletta lösningar för optimal funktion och en effektiv energianvändning.

Vi har stor erfarenhet av entreprenad, installation och service inom el. Det gör att vi kan erbjuda helhetslösningar som tillgodoser de flesta behov.

För våra kunder betyder det i sin tur trygghet samtidigt som de kan spara pengar och tid. Elbolaget är leverantörs- och fabrikatsoberoende.

Vi erbjuder kompletta lösningar inom elinstallationer, stora som små. Från standardiserade system för kontor, handel, industri och bostäder.

Image
Image
Kompetens - vi har erfarna projektledare, elektriker med gedigen och dokumenterad utbildning och erfarenhet inom sitt specialområde.

Kvalitet och miljö - alla våra processer, såväl interna som externa, är dokumenterade.

Omtanke - vi ser som vår uppgift att i alla avseenden möta och överträffa kundens krav och förväntningar oavsett om det är stora eller små uppdrag för företag, organisationer eller privatpersoner.

Nyproduktion

Nyproduktion

Renovering

Renovering

Energibesparing

Energibesparing

Datanätverk

Datanätverk

Adress

Borjarfjordsgatan 18
164 53  KISTA

Bank & BG

Telefon & hemsida

Telefon: 08-410 929 20
www.el-bolaget.com

F-skatt & moms

Godkänd för F-skatt
Momsreg.nr
SE 556 748 577 501