SERVICE

Lättare anpassningar av befintligt elnät. Exempelvis uppgradering av befintligt elnät, stamrenovering av elnät, installation av eluttag, uppgradering av elcentraler.

Våra serviceelektriker står gärna till er tjänst. De har många års erfarenhet och med bred kompetens inom alla tänkbara servicejobb. Vi vill ge dig som kund en helhetslösning och så våra elektriker hjälper dig med felsökning om problemet inte är lokaliserat samt utför olika typer av reparations- och installationsuppdrag. 

Allt från en och samma firma - Elbolaget i Vällingby.
Bild_002.jpg

Service

Vi arbetar för att ge våra kunder professionell och säker service inom vårt yrkesområde. Det medför säkrare drift samt installationer och produkter som håller längre. Med vår breda kunskap kan vi felsöka och reparera det mesta inom el, tele och data.

Avtalsservice

Vi tecknande av ett serviceavtal med Elbolaget kan ni som kund upprätthålla en genomgående hög kvalitet och elsäkerhet i era elinstallationer och anläggningar. Elbolaget erbjuder sina kunder att teckna ett serviceavtal som innebär att vi med kontinuitet och regelbundenhet ser över era installationer och anläggningar.

Om ni är intresserade av att veta mer om hur ett serviceavtal skulle kunna se ut just för ert företag, fyll i formuläret så tar vi kontakt med er. En installation/anläggning behöver ses om för att kunna ha ett säkert och felfritt fungerande. Förebyggande underhåll är en viktig och självklar del i vår verksamhet och vi har därför olika typer av serviceavtal som anpassas efter dina och din anläggnings behov.

Genom vårt serviceavtal kan du snabbt få den hjälp du behöver när du behöver det. Vi täcker ditt totala behov. Vi hjälper dig både med service och vid akuta ärenden. Genom vårt serviceavtal garanterar vi kort inställelsetid.
Bild_05.jpg
banner-bopartner-1250px.jpg

icon 12638
Gårdsfogdevägen 14
168 78 BROMMA

phone symbol 1
08-410 929 20

company 512
OrgNr. 556748-5775
BG 9257-7512