SERVICE

  Lättare anpassningar av befintligt elnät. Exempelvis uppgradering av befintligt elnät, stamrenovering av elnät, installation av eluttag, uppgradering av elcentraler.

  Våra serviceelektriker står gärna till er tjänst. De har många års erfarenhet och med bred kompetens inom alla tänkbara servicejobb. Vi vill ge dig som kund en helhetslösning och så våra elektriker hjälper dig med felsökning om problemet inte är lokaliserat samt utför olika typer av reparations- och installationsuppdrag.

  Allt från en och samma firma - Elbolaget i Vällingby.
  Bild_09.jpg

  Avtalsservice

  Vi tecknande av ett serviceavtal med Elbolaget kan ni som kund upprätthålla en genomgående hög kvalitet och elsäkerhet i era elinstallationer och anläggningar. Elbolaget erbjuder sina kunder att teckna ett serviceavtal som innebär att vi med kontinuitet och regelbundenhet ser över era installationer och anläggningar.

  Om ni är intresserade av att veta mer om hur ett serviceavtal skulle kunna se ut just för ert företag, fyll i formuläret så tar vi kontakt med er. En installation/anläggning behöver ses om för att kunna ha ett säkert och felfritt fungerande. Förebyggande underhåll är en viktig och självklar del i vår verksamhet och vi har därför olika typer av serviceavtal som anpassas efter dina och din anläggnings behov.

  Genom vårt serviceavtal kan du snabbt få den hjälp du behöver när du behöver det. Vi täcker ditt totala behov. Vi hjälper dig både med service och vid akuta ärenden. Genom vårt serviceavtal garanterar vi kort inställelsetid.
  Bild_04.jpg

  Service

  Vi arbetar för att ge våra kunder professionell och säker service inom vårt yrkesområde. Det medför säkrare drift samt installationer och produkter som håller längre. Med vår breda kunskap kan vi felsöka och reparera det mesta inom el, tele och data.

  Inspiration, möjligheter och kunskap

  Inspiration, möjligheter och kunskap
  service_02.jpg

  company building 512

   Elbolaget Vällingby AB
  OrgNr. 556748-5775
  BG 248-4392 

  icon 12638

  Gårdsfogdevägen 14
  168 67 Bromma

   

  phone symbol 108-410 92 920

  © 2017 Elbolaget Vällingby AB. All Rights Reserved. Designed and Webcontent management By CBD IT, Anders Liljedahl