FÖRETAGET

  Elbolaget hanterar alla typer av elinstallationer med drift- och personsäkerhet i fokus, i både industrier, privatbostäder och på kontor.
  Elbolaget är elinstallationsföretaget i Vällingby som garanterar och levererar kompetens, erfarenhet, kvalitet och omtanke.
  Vi projekterar, designar och installerar kompletta lösningar för optimal funktion och en effektiv energianvändning.
  Vi har stor erfarenhet av entreprenad, installation och service inom el. Det gör att vi kan erbjuda helhetslösningar som tillgodoser de flesta behov.
  För våra kunder betyder det i sin tur trygghet samtidigt som de kan spara pengar och tid. Elbolaget är leverantörs- och fabrikatsoberoende.
  Vi erbjuder kompletta lösningar inom elinstallationer, stora som små. Från standardiserade system för kontor, handel, industri och bostäder.

  Före ombyggnation

  Efter ombyggnation

  previous arrow
  next arrow
  Slider
  Kompetens - vi har erfarna projektledare, elektriker med gedigen och dokumenterad utbildning och erfarenhet inom sitt specialområde.

  Kvalitet och miljö - alla våra processer, såväl interna som externa, är dokumenterade.

  Omtanke - vi ser som vår uppgift att i alla avseenden möta och överträffa kundens krav och förväntningar oavsett om det är stora eller små uppdrag för företag, organisationer eller privatpersoner.

  company building 512

   Elbolaget Vällingby AB
  OrgNr. 556748-5775
  BG 248-4392 

  icon 12638

  Gårdsfogdevägen 14
  168 67 Bromma

   

  phone symbol 108-410 92 920

  © 2017 Elbolaget Vällingby AB. All Rights Reserved. Designed and Webcontent management By CBD IT, Anders Liljedahl